Zo voeg je koeienprints toe aan je garderobe | Marie Claire

2021-12-14 16:45:43 By : Mr. kevin xu

De tijd dat dierenprints slechts een onderdeel waren van de kleerkasten van de meest uitgesproken mode-iconen is voorbij. Zo verscheen de koeienprint in het voorjaar en is dit motief nog steeds hot and happening. Misschien wel meer dan ooit. Zie jij iets in deze trend? Zo kun je hem in je garderobe opnemen.

Net zoals we zagen bij de panter-, tijger-, zebra-, leeuw- en luipaarddessins, is de koeienprint ook te combineren met bijna elk kledingstuk. Van broeken, jassen en rokken tot badkleding, mondkapjes en andere accessoires.

In tegenstelling tot wat we bij andere dierenprinttrends hebben gezien, wordt de koeienprint gedragen in natuurlijke kleuren. Met name zwarte en bruine tinten komen aan bod. Dat terwijl tijgerstrepen, pantervlekken en zebralijnen ook in andere, niet-natuurlijke kleuren zijn uitgekomen.

Hoewel deze trend misschien western-geïnspireerd is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat deze print uw outfit een hoog Cow Girl-gehalte zal geven. Je kunt de print op zoveel manieren dragen en onder andere Victoria Beckham en Kylie Jenner maakten de look al helemaal af. Ter inspiratie hebben we een aantal outfits voor je op een rijtje gezet.

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Een bericht gedeeld door Maria Jose BV (@mariajoosebv)

Een bericht gedeeld door H. Venezia (@venededorzi)

Een bericht gedeeld door Katurah | Lifestyle & Mode (@katurahhoffmann)

Een bericht gedeeld door 𝘛𝘈𝘙𝘠𝘕 ✰ 𝘊𝘏𝘌𝘙𝘜𝘉𝘐𝘕𝘐 (@taryncher)

Een bericht gedeeld door ☆ Briyoncé ★ (@brithecutie)

Een bericht gedeeld door Leigh👑 (@leighwoodzx)

Een bericht gedeeld door Doina Ciobanu (@doina)

Een bericht gedeeld door Nicole Huisman (@nicole_huisman)

Zoals je ziet kun je de koeienprint zo subtiel of opvallend dragen als je zelf wilt. Neem Nicole Huisman als voorbeeld en ga helemaal voor western met een jasje met koeienprint en franjes. Of maak een statement met een broek met koeienprint.

Een bericht gedeeld door Lucy Williams (@lucywilliams02)

Verwerk je liever een touch of koeienprint in je outfit? Kies dan net als Lucy Williams voor een cowboylaars in de dierenprint. Of maak je outfit compleet met een handtas in dito print. Ga voor een geheel zwarte outfit om de koeienprint echt te laten opvallen, of ga voor een speelse outfit met verschillende prints. Het is aan jou!